Britta_Logo_Mobilheader

Personlig träning

Nybörjare eller träningsvan? Få hjälp med kosten och smart träning för att nå snabbare och bättre resultat.

Första Besöket

Vi börjar med att se på dina vardagsrutiner genom ett Livsstilssamtal. För att uppfatta kroppens fysiska status görs sedan en funktionsanalys i gymmet. Tillsammans används analyserna som underlag för skräddarsy en personlig plan  med träningsprogram och kostråd för dig.  

träningen

Din personliga plan lägger grunden för de kommande träningstillfällena. Där är jag med och peppar dig att ge det lilla extra, håller tempot och ser till att rörelserna blir rätt utförda.

Kosten

Eftersom kosten påverkar träningsresultatet är det självklart för mig att ge individanpassade kostråd längs vägen.

Uppföljning

För att vi ska kunna följa framstegen dokumenteras träningen. Med jämna mellanrum görs fystester och kroppsanalys som uppföljning.

Kunskap

Under den tid du tränar tillsammans med mig som din PT kommer du lära känna din kropp. Det gör att du även kan träna smart på egen hand. 

vilket paket passar dig?

PT Singel

Full fokus på dig - Detta paket ger dig de bästa förutsättningarna för att nå dina mål. Du får 100 % av min uppmärksamhet. 

PT Vänner

2-4 personer - För dig som känner extra pepp av att kämpa med en vän vid din sida. Skapa en egen grupp tillsammans med en arbetskollegor, vänner eller familj. Här kombinerar vi personlig träning och gruppträning. Träningen anpassas efter önskemål. Ni får hjälp med teknik och alternativa övningar, samtidigt som ni  puschar varandra.

PT fortsättning (online)

Är du rädd för att falla tillbaka i gamla fotspår? PT Fortsättning (online) är unik chans för dig som varit Pt-klient hos mig att fortsätta blicka framåt, få progression i din träning, fortsätta äta sunt och bibehålla träningsglädjen. 

Varje måndag följer vi upp med en veckorapport om hur den föregående veckans kost, träning, sömn och stressnivå har sett ut. Du har chans att ställa frågor och har mig vid din sida online. En gång per månad ses vi på gymmet för att du ska få en extra utmaning, utvecklas och få ny inspiration. Vill du mäta dig eller utföra maxtester gör vi självklart även det!

Boka personlig träning

För att boka personlig träning eller om du har frågor,
kontakta mig! 

Telefon

0738 - 34 73 69

Mejl

Meddelande