Britta_Logo_Mobilheader

Elin ville bli gravid

Elin starka längtan efter barn & 2 IVF behandlingar utan önskat resultat gjorde att hon kontaktade mig för första gången 2016.

Elin under ett pass tillsammans med mig på Idrottsparken
Elin under ett pass tillsammans med mig på Idrottsparken

Jag ville verkligen "lära mig att gymma”. Vi hade gått igenom 2 IVF behandlingar och jag orkade inte med mitt liv för jag hade sån längtan efter barn. Träningen fick bli mitt nya fokus och jag ville få bättre förutsättningar inför kommande behandlingar. Jag ville så klart gå ner i vikt och äta sunt men fokus var att må bra. I november 2018 gjorde vi det fjärde IVF-försöket och fick det bästa beskedet. Jag var gravid!

Elins lilla Tora
Elins lilla Tora

Elin berättar vidare om hur hon upplevde träningen tillsammans med mig:

" Jag gillade att träna tillsammans med dig, det var en trygghet att veta att det är en som bara tittar på mig och säger till om jag gör rätt eller fel. Det var lyxigt! Jag kände mig trygg med dig. Träningen blev en livsstil och det var roligt.

Jag började tycka om mig själv och kände mig normal. Har alltid varit mullig och känt mig onormal. Jag började trivas med min kropp och fick fina resultat som jag aldrig har kunnat fått utan dig Britta. Jag tyckte det var roligt att träna och jag var inte rädd när jag kom till gymmet. Jag kände mig hemma där. =) Jag hade lyckats med mina mål och kroppen svarade bra på träningen. Jag kände att jag orkade mer på gymmet, jag blev starkare och starkare. Det var en härlig känsla och att kunna lyfta marklyft. Det älskade jag! Jag hade som mål att springa 1 mil och det orkade jag tillslut och känslan var obeskrivlig. Jag svävade fram när jag sprang och var så stolt över mig själv.

Nu har jag bättre koll på kosten och det är roligt att träna. Jag känner mig trygg på gymmet och att tekniken sitter."

Tack Elin för dina ärliga ord och för att du vill dela med dig.