Britta_Logo_Mobilheader

Bättre självförtroende

För 3 år sedan tränade Maria tillsammans med mig och om en vecka kör vi igång igen.

Nedan kan du läsa om hur hon upplevde träningen tillsammans med mig förra omgången. 

Vad tyckte du om att träna med mig som pt? 
Jag tyckte om det! Du pushade på mig när det behövdes och till rätt nivå för det blev aldrig för hårt och elakt men du fick mig att ta den där extra repetitionen eller övningen som du visste att jag skulle klara men som jag inte trodde själv.

Vilka var dina största förändringar?
Jag återfick ett självförtroende och en tro på mig själv. Jag fick en mycket mer positiv självbild. 

Har du användning av våra träffar fortfarande? I så fall hur? 
Absolut. Jag försöker att följa mycket av de råd och tips som jag fick. När jag tränar kan jag fortfarande höra din röst som motiverar mig att fortsätta och det är alltid till dina grunder jag återgår i träningen.

Skulle du rekommendera en vän att köra tillsammans med mig?
Det skulle jag absolut göra. Att köra tillsammans med dig är ett av de bästa valen jag gjort.

Tack för att du du tog dig tid att svara på mina frågor! 
Om exakt en vecka kör vi igång igen. Ska bli så kul att guida dig vidare.