Britta_Logo_Mobilheader

Såhär tyckte Maria

Maria tränade tillsammans med mig för ca 1 år sedan. Nu har hon svarat på några frågor över hur hon upplevde träningen tillsammans med mig. 

Vad tyckte du om att träna med mig som pt?
Först tyckte jag att det var otroligt nervöst (eftersom jag aldrig hade tränat med pt förut). Det var jättebra med den första träffen där vi gick igenom vad min kropp skulle klara av. Jag var lite rädd för att det skulle vara ”pang på”. 
 
Har tidigare tränat mycket gruppträning men har aldrig fastnat för det. Det var inte förrän jag tränade med dig som jag insåg hur roligt det är att träna. Gruppträning blir lätt hastigt, okoncentrerat och gör det svårt att mäta framstegen. 

Du såg mig, och såg hur mycket mer jag skulle kunna orka. Pushade precis lagom. Superbra på att lyssna på vad jag gillade och inte gillade, och lade upp bra scheman efter mina önskemål. 
 
Vilka var dina största förändringar?
Min största förändring är att jag nu gillar att åka och träna.

Jag vill till gymmet!

Har du användning av våra träffar fortfarande? I så fall hur? 
Jag använder fortfarande dina träningsscheman, fast jag uppdaterar dem.

Nu vågar jag använda mig utav skivstång. Det gillar jag!
 
Skulle du rekommendera en vän att köra tillsammans med mig?
Jag rekommenderar dig titt som tätt till folk i min omgivning. 

Tack Maria, för att du tog tid tid att svara på mina frågor!