Britta_Logo_Mobilheader

Presentkort

Julia är en av mina klienter som fick personlig träning i present av sin sambo. Det gjorde att hon tog sig iväg, blev påmind om att träning faktiskt är härligt och sedan valde att förlänga med 12 pass till. 

Hon ville framförallt hitta styrkan i bålen efter två graviditeter och få till bra rutiner kring kosten.


Julias ord om hennes 4 månader med pt:
 

”Det är så mycket roligare att träna nu när jag har ett riktigt mål med träningen. Har redan märkt mer resultat än jag väntat mig och vågat drömma om. Känner mig mycket starkare, piggare och har fått bättre självförtroende. Dessa resultat hade jag aldrig fått av att försöka själv och känner mig väldigt motiverad till att fortsätta.”

Intresserad? Mejla mig, jag har lediga tider under sommaren. 
 

Tack Julia för att jag fått använda dig som inspirationskälla!