Britta_Logo_Mobilheader

Workshop i hälsosam matlagning

Tillsammans med Britta Leanders skräddarsydde vi ett moment i våra verksamhetsdagar. Det blev en kostutbildning på både teoretisk och praktisk nivå. Fokus var att få till bra mat för en tight vardag. Britta gav oss precis det vi efterfrågade och det blev en fullträff att lägga dagarna på Skolbacken 9. Brunchen Britta komponerade och vi lagade blev kanon! Jag kan verkligen rekommendera ett samarbete med både Britta Leanders och Skolbacken 9. Fräscht, givande och trivsamt!

Jens Persson, verksamhetschef PASS-Team AB

Så skriver Jens om PASS-Teams workshop i hälsosam matlagning. Är du också intresserad finns workshopen nu som färdigt koncept. Allt för att göra det enkelt för dig och ditt företag!

Vi håller till i de trivsamma lokalerna på skolbacken 9 i Ovanåker. Inleder morgonen med en kostföreläsning där personalen får inspiration och konktreta tips på hur de kan äta bättre. I mindre grupper tillagar vi sedan flera smårätter som serveras som brunch. 

Välj sedan mellan att avsluta dagen efter brunchen eller ta en heldag genom att fylla på med egen agenda efter rasten. 

För pris och mer information. Kontakta mig via info@brittaleanders.se