Britta_Logo_Mobilheader

Höstschema- Alfta industricenter

Semestern är förbi och det är dags att komma in i rutinerna igen. Men visst är det skönt med lite struktur? 

Tisdag 30/8 kör vi sista utomhusträningen. Vecka 36 går vi in i höstschemat.
 

Gruppträningsklasser fr.o.m vecka 36

Tisdag 
16:45-17:35 StyrketräningBAS

Torsdag
17:00-17:35 TABATA
17:45-18:15 BALANS (nyhet!)

StyrketräningBAS- Passar dig som vill komma igång med träningen, eller trivs med enklare grundövningar. Ansträngningsgraden bestämmer du! Vi fokuserar på rätt teknik, kroppskontroll och muskelkontakt, och höjer pulsen till en ansträngande nivå.
 
TABATA- Tabata är ett högintensivt intervallpass utmanar hela kroppen. Övningarna är enkla men tuffa och går att anpassa efter fysik så att det passar alla.

BALANS- Här har vi en lugn klass med fokus på hållning, stabilitet & rörlighet. Vi kör enkla styrkeövningar med fokus på mage, rygg och axlar, samt stretch för att få igång blodcirkulationen i musklerna och motverka stelhet. 

Vi använder ofta vår kropp som enda redskap men tar även hjälp av gummiband, pilatesbollar, foamrollers, hantlar m.m. Klassen passar dig som är ny, ovan eller äldre, men även för dig som brukar köra hårda pass & behöver aktiv återhämtning. 

Kommentera gärna: